Nieuws

11 juni 2024

Nieuws

Oproeping jaarlijkse vergadering van participatiehouders van het Blue Sky Eagle Fund

Participatiehouders en deelnemers worden uitgenodigd tot het bijwonen van de jaarlijkse vergadering van participatiehouders, te houden op donderdag 26 juni 2024 om 16.00 uur op het kantoor van Blue Sky Group, Professor E.M. Meijerslaan 1, 1183 AV Amstelveen. Agenda: Opening Verslag beheerder en bewaarder over gang van zaken in het afgelopen boekjaar Vaststelling jaarrekening over het afgelopen boekjaar Dechargeverlening beheerder over het afgelopen boekjaar Dechargeverlening bewaarder over het afgelopen boekjaar Sluiting Het jaarverslag 2023, de agenda alsmede de overige verga...
30 april 2024

Nieuws

Opgeven van orders, deadline en annulering

Orders kunnen worden ingelegd via de website van Saxo Bank of via de app. Orders worden uitgevoerd tegen de NAV van de laatste werkdag voor de dag van de handelsronde. De verwerking van de order is na enkele dagen zichtbaar in Saxo Investor. Een overzicht van de handelsdagen staat op de website Handelsrondes 2024 | KLM Eagle fund (blueskyeaglefund.nl). Let op: de deadline voor het inleggen van orders is om 11.00 uur op de laatste werkdag van de maand. Indien de handelsdag dus maandag 3 juni is, dan worden orders uitgevoerd tegen de NAV van vrijdag 31 mei. De orders moeten dan uiterlijk 31 mei ...
9 januari 2024

Nieuws

Fiscaal Jaaroverzicht 2023

Uw fiscaal jaaroverzicht 2023 zal door Saxo Bank beschikbaar worden gesteld op het platform. Uw fiscaal jaaroverzicht 2022 kunt u opvragen via de klantenservice.
27 november 2023

Nieuws

Handelsrondes 2024

De handelsrondes vinden plaats op de eerste werkdag van de maand. Indien dat op een zaterdag, zondag of feestdag valt, wordt de handelsronde verschoven naar de eerstvolgende werkdag erna.
6 juli 2023

Nieuws

Complicaties rond migratie Blue Sky Eagle Fund opgelost

Onlangs ontving u persoonlijk bericht over de complicaties rond de migratie van de beleggingsrekeningen van het Blue Sky Eagle Fund naar de individuele rekeningen bij Saxo Bank. De complicaties zijn opgelost.
13 juni 2023

Nieuws

Jaarlijkse vergadering van participatiehouders

Participatiehouders en deelnemers worden uitgenodigd tot het bijwonen van de jaarlijkse vergadering van participatiehouders, te houden op donderdag 29 juni 2023 om 13.00 uur op het kantoor van Blue Sky Group, Professor E.M. Meijerslaan 1, 1183 AV Amstelveen.
30 mei 2023

Nieuws

Update migratie: orders plaatsen, maandelijkse handelsrondes, overzetten tegoeden 

Lees hier onder andere hoe u een beleggingsprofiel kunt kiezen en wanneer uw tegoeden worden overgezet.
11 mei 2023

Nieuws

Update migratie Saxobank

Update: Proces rondom migratie is ongestructureerd verlopen. Excuses voor het ongemak.
17 april 2023

Nieuws

Update tweede stap migratie Saxobank

Bekijk hier een update van de tweede stap in de migratie naar Saxobank.
28 maart 2023

Nieuws

Instructie voor het aanvragen van rekening Saxobank

Voor het beleggen in Blue Sky Eagle Fund moet u één nieuwe rekening openen bij Saxobank. Lees hier hoe u een rekening kunt aanvragen bij de Saxobank.