Rekening openen

Vermogensopbouw

Door alle wettelijke bepalingen per 1 januari 2015, is eigen vermogensopbouw een belangrijk onderdeel geworden van uw totale oudedagsvoorziening. Naast het bruto en netto pensioen biedt Eagle Fund sinds 2015 een beleggingsmogelijkheid aan om vermogen op te bouwen voor de oudedag. Met ingang van 2018 is Eagle Fund Vermogensopbouw ook beschikbaar voor gepensioneerden die pensioen ontvangen van Stichting Pensioenfonds KLM Vliegend Personeel. 

Hoe werkt het?

Vanaf mei 2015 is het Eagle Fund opengesteld om vermogen op te bouwen. KLM, Martinair en Transavia vliegers die volledig lid zijn van de VNV kunnen eigen vermogen opbouwen via Eagle Fund. Met ingang van 2018 is Eagle Fund Vermogensopbouw ook beschikbaar voor gepensioneerden die pensioen ontvangen van Stichting Pensioenfonds KLM Vliegend Personeel. Er zijn verschillende beleggingsprofielen waaruit u kunt kiezen, variërend van zeer defensief tot zeer offensief. Welk profiel het best bij uw situatie past, bepaalt u zelf. Via de link onderaan deze pagina kunt u het koersverloop van de verschillende beleggingsprofielen bekijken. Het is belangrijk dat u, voordat u kiest, de Essentiële beleggersinformatie leest die bij het profiel hoort.

Het vermogen dat u via Eagle Fund Vermogensopbouw opbouwt is vrij besteedbaar. Dit kan voor pensioen worden gebruikt, maar dit is niet verplicht.

Rekening openen

Wilt u beleggen via Eagle Fund Vermogensopbouw? Dan kunt u zich hier aanmelden voor het openen van een rekening. Het werkt als volgt:

  • Meld u online aan via de button Rekening openen. U krijgt dan een e-mail met informatie om te starten met Eagle Fund Vermogensopbouw.
  • Geef éénmalig toestemming aan Pensioenfonds Vliegend Personeel KLM en/of VNV om te verifiëren dat u deelnemer bent van Pensioenfonds Vliegend Personeel KLM en/of lid bent van VNV.
  • Als uw aanmelding is goedgekeurd ontvangt u inloggegevens en de IBAN waarop u geld kunt overmaken. Vervolgens kunt u beleggen in de beleggingsfondsen van Eagle Fund.
Rekening openen