Nieuws

Tweede stap migratie gepland in Q1 2023

1 maart 2023

In Q1 2023 staat de tweede stap van de migratie gepland, zoals eerder gecommuniceerd. Bij de tweede stap van de migratie gaat de registratie van u als deelnemer over van Blue Sky Group naar Saxobank. Blue Sky Eagle Fund kiest hiervoor om ook op langere termijn aan alle wet- en regelgeving te kunnen voldoen. Hiertoe wordt u gevraagd om een klantenrekening te openen bij Saxobank. Voor het openen van een klantenrekening moet u gebruik maken van de link die u binnenkort wordt toegestuurd. Hiermee komt u op de speciale onboarding website van Saxobank, die alleen toegankelijk is voor deelnemers van het Eagle Fund.

Om een rekening te openen, zal een volledige onboarding moeten worden doorlopen, waarbij onder andere uw identiteit opnieuw wordt vastgesteld en waarbij ook vragen worden gesteld over uw vermogen, afkomst daarvan, etc.

Nadat u een rekening bij Saxobank hebt geopend, kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van het klantportaal van Saxobank. Hieronder valt onder andere het online indienen van mutaties (profielwijzigingen en opnames), het doorgeven van een adreswijziging, het aanhouden van meerdere profielen op één rekening, nieuwsupdates van Saxobank (financiële markten) en een professionele helpdesk die ook telefonisch bereikbaar is.

Zoals in oktober 2022 aangekondigd, gaan wij ervan uit dit zonder verhoging van kosten te kunnen realiseren. U betaalt weliswaar een vergoeding voor de beleggingsrekening bij Saxobank, maar de beheervergoeding voor de profielen van Eagle Fund zullen naar verwachting met minimaal deze extra kosten dalen.

Op korte termijn ontvangt u een mail met meer informatie, waaronder de aanmeldlink.